Doelbedrag

Ontvangen

Resterend

Klaar voor een absolute win-win situatie?

Zet op een veilige manier uw geld vast én ontvang meer rente

Direct investeren

Investeren in vastgoed : een zekere keuze

Heeft u altijd al willen investeren in vastgoed? Dan is dit uw kans! Zet uw geld vast voor een bepaalde periode via Beleggingspanden-financiering.nl en ontvang méér rente dan bij uw bank. U ontvangt namelijk niet alleen rente over het uitgeleende bedrag, maar u hoeft geen rente meer te betalen over uw spaargeld.

Dit maakt deze investering een goede keuze. Daarnaast is Beleggingspanden-financiering.nl één van de grootste spelers in Nederland op het gebied van vastgoed-investeringen. Zij zorgen ervoor dat uw investering zich uitbetaald. Voor u dus geen lastige huurders, puntentelling of lastige banken. Al het werk wordt door hen gedaan.

SMK Rupert Accountants & Fiscalisten B.V heeft de opdracht om jaarlijks onze jaarstukken samen te stellen

 

 

Investeren via een obligatie

U investeert, een door u gekozen geldbedrag, via een obligatie. Een obligatie is een geldlening die u gegarandeerd terugkrijgt. Wij verzorgen dit via onze eigen werkmaatschappij Ayden BV. Dat biedt u, als obligatiehouder zekerheid, want u krijgt een eerste hypotheekrecht op de panden van Ayden B.V. Daarnaast toetst Beleggingspanden-financiering.nl de vastgoedprojecten, zodat er uitsluitend in projecten geïnvesteerd wordt die een aanzienlijk rendement opleveren.

Hoe het in z’n werk gaat:

1. U investeert voor een periode van vijf jaar
2. Hierover ontvangt u 5% rente op jaarbasis
3. Deze rente ontvangt u per maand achteraf
4. Na vijf jaar betaalt Ayden B.V. uw inleg in z’n geheel terug
5. Uw zekerheid is een hypotheekrecht op de vastgoedprojecten

En: U kunt al deelnemen vanaf € 1.000,-!

Team Relatiebeheer Ayden BV

Hoe koop ik een obligatie?

Hoe koop ik een obligatie?

Veiligheid gegarandeerd

U koopt de obligatie altijd via iDEAL of via een bankoverschrijving.

Belangrijk: We raden aan vooraf te checken wat uw standaard daglimiet voor iDEAL betalingen is. Vaak ligt dat bedrag rond de € 5.000. Dit bedrag past u eenvoudig aan via uw bank.

Na uw betaling

U betaalt geen beheer- of afsluitkosten. Er zijn geen verborgen kosten.

Bij uw iDEAL betaling ziet u het volgende bankrekening gegevens: AYDEN BV – DE 82 7001 1110 6023 4235 94.

Na het afronden van de betaling ontvangt u een betalingsbevestiging in de mail. Ook krijgt u inloggegevens die u toegang geven tot uw eigen investeringsdashboard.

14 dagen bedenktijd

Mocht u zich bedenken , dan heeft u na het voltooien van de betaling 14 dagen bedenktijd. U kunt dan kosteloos annuleren

Start nu met investeren!

Begin direct met investeren.

Onze investeringscampagne

Onze investeringscampagne

1

Wat doen wij?

Wij kopen samen met zakelijke vastgoed investeerders panden aan om te verbouwen en te verkopen. Uiteraard heeft u als belegger altijd een eerste hypotheekrecht. Daarnaast is Ayden altijd minimaal 50% eigenaar van het pand.

2

Grote vraag naar vastgoed

De vraag naar het investeren in vastgoed is zo groot dat wij nu ook zelf kapitaal investeren in goede projecten van klanten. Wanneer een klant een pand wil kopen, opknappen en wil verkopen, nemen wij de financiering op ons.

Ayden B.V. is dan ook altijd minimaal 50% eigendom van het vastgoedproject en krijgt dus ook 50% op het resultaat. Wij vestigen als Ayden altijd een eerste hypotheekrecht voor uw zekerheid.

3

Wij bieden zekerheid

Met het kapitaal dat wij via de obligatie ophalen, financieren wij de aankopen van vastgoed (deelnemingen). Onze eerste emissie is via een obligatielening ter waarde van € 1.000.000,-. Door het vestigen van een hypotheekrecht en het mede-eigenaar worden van het vastgoedproject is er een extreem sterk zekerheidsrecht voor alle investeerders in onze obligatie.

Voordat u investeert

Voordat u investeert

Investeer met vertrouwen

We raden u aan om zich goed te verdiepen in ons bedrijf. Beleggen is namelijk niet risicoloos, maar het levert vaak méér financieel voordeel op dan sparen. Daarbij is het wel belangrijk dat u beschikt over de juiste kennis.

Beperk uw risico

Betekent een hoge rente altijd meer risico? Ja, in beginsel wel, maar u heeft zelf invloed op dit risico door uw geld te spreiden over diverse beleggingen. Beleg dan ook niet met geld dat u niet kunt missen.

Direct starten met investeren

U kunt direct starten met investeren. Maar, weet dat bedrijfsobligaties een aparte assetklasse zijn. Het risico, oftewel de rendementsverhouding, is niet vergelijkbaar met andere beleggingsproducten. Daarom is de rente ook hoger dan een spaarrekening. Laat u hieromtrent altijd goed voorlichten.

Heeft u een vraag of een opmerking?

GEBRUIK HET FORMULIER HIER ONDER OM CONTACT MET ONS OP TE NEMEN